“… Tartozunk azzal, hogy az erőtlenek gyengeségeit hordozzuk,...”   Róma 15,1

 

1146 Budapest, Bethesda utca 3. hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset_32x.png
+36-1-920-6000
bethesda@bethesda.hu

youtube-30.png facebook-30.png
 

Házasság hete a Bethesdában | Bethesda Gyermekkórház

Február 11. ás 18. között immár 11. alkalommal rendezték meg hazánkban a Házasság hete elnevezésű programsorozatot, amelybe idén kórházunk is bekapcsolódott.

Csütörtökön délután a házi tudomány keretében Dr. Komlósi Piroska tartott interaktív előadást a házasság kihívásairól és erőforrásairól. Előadásában hangsúlyozta a kölcsönös egymásra figyelés, a nyílt és őszinte kommunikáció fontosságát, valamint azt is, hogy a házasság különböző szakaszait úgy tudjuk jól és rugalmasan megélni, ha tudunk együtt változni, ha követjük egymást a változásban. Jó volt látni az érdeklődést, a fiatal generáció jelenlétét, és azt a sokszor ki nem mondott vágyat, hogy a kapcsolatainkban mindig van és lehet hova fejlődnünk.

Vasárnap istentisztelet keretében 6 házaspár és egy jegyespár kérte Isten áldását közös útjukra.
Az igei üzenet a hármas fonal képével hirdette Isten megtartó szeretetét, mint ami kapcsolataink  alapja és megerősítője lehet minden időben. A kölcsönös egymásra figyelést erősítette a páros feladat, melyben egymás pozitívumait emeltük ki, valamint a jó hangulatú szeretetvendégség is, mellyel az alkalom zárult. Köszönjük a konyha dolgozóinak a finom hidegtálakat, valamint a Bethesda Kórház Alapítványnak a támogatását az alkalom létrejöttében!

Dominiák Zsolt

©2016 | 1146 Budapest, Bethesda utca 3. (Zugló) Tel.: +36-1-364-9020  | Design: Green-Graph